8:45 AM | Posted in

AWAS 'PENYOKONG PAS' SUDAH MENGAMUK!
JAGA-JAGA 'PENGUNDI PAS' SUDAH BERI AMARAN!

Fuhh, awat ramai sangat yang datang?? Utusan kira 20 orang.. TV kira 21 orang.. Aduh, mana satu yang betul ni?? cakap la betul-betul!! KAH KAH KAH


Sejak bila Tok Guru bagi arahan suruh pakai seluar pendek pegi demonstrasi ni?? Ramai yang datang pakai topi ada sesudu itik lagi! 'Penyokong PAS' dah tak pakai kopiah serban ke sekarang!! KAH KAH KAH


Awat 'penyokong PAS' tak tengok kalendar dulu sebelum datang?? Diaorang tak sekolah ke?? Macam mana 'penyokong PAS' sendiri tak tau pejabat buka ke tutup! Macam mana nak hantar, dah sah-sah pejabat tutup hari Ahad!  KAH KAH KAH


Amboi, kenapa 'penyokong PAS' malu-malu pulak sekarang ni?? Nak jerit TAKBIR kuat-kuat macam selalu pun malu-malu kucing (klik sini)... Dah tu angkat pulak banner tu tinggi-tinggi cover muka?? Jangan la malu-malu sangat... kesian la dengan abang reporter nak ambik gambar! KAH KAH KAH


'Penyokong PAS' ni memang tak kreatif langsung.. Kenapa la guna banner yang design lebih kurang masa demo kepala lembu dulu?? Tender syarikat sama ke? sampai font dengan colour pun sama!! KAH KAH KAH


Kenapalah 'penyokong PAS' buat mesyuarat kat Mandarin Court Hotel pulak nie.. Bukan ke membazir namanya... Lagi pun tak pernah-pernah dibuat sebelum ni. Markaz tenggelam banjir ke? KAH KAH KAH


Kawan tabik spring dengan wartawan Malaysia, memang profesional dan up-to-date, kejap je ada demo 20 orang, terus keluar berita TV.. Tapi, kenapa masa demo 100,000 orang ribu dulu tak tunjukkan kat TV? Tak muat kamera kot! KAH KAH KAH



Sepanjang aku tengok demostrasi kat TV, inilah kali pertama jumlah wartawan dan jurugambar lagi ramai dari orang berdemo. Cayalah, 'penyokong' PAS dah berjaya cipta rekod kali ni! KAH KAH KAH


Seronok nampaknya abang polis jaga orang berdemo, siap ambil gambar lagi.. smile!. Macam ni baru kena dengan motto PDRM, TEGAS, ADIL, BERHEMAH... Eh, kenapa tak bawa lori kepala merah? Ala, yang boleh main tembak-tembak air macam selalu tu... Radiator kering ke? KAH KAH KAH



Bila pulak PAS tukar slogan ni? "JANGAN MUSNAHKAN PERJUANGAN ORANG MELAYU!"  Tapi macam biasa dengar je slogan macam ni.. Kat mana ya? KAH KAH KAH


p/s: YB Salahudin Ayoub bagitau, tak ada ahli PAS terlibat dalam perhimpunan ini semalam... jadi siapa mereka semua ni? KANTOI! KAH KAH KAH

BANDINGKAN DEMOSTRANSI ANTI-ISA PAS  (2009)



HAMBA: Kawan bukan jenis yang suka sangat demo-demo ni.. lagi baik duduk rumah..  Tapi kalo nak buat, buatlah betul-betul.. bagi nampak real sikit, barulah penyokong PAS sejati! KAH KAH KAH

~hamba yang fakir disisi Tuhannya~
Category:
��

Comments

2 responses to "ada-KAH KAH KAH penyokong PAS?"

  1. AL-FAQEER DAHLAN AZMIE HAMIZ DARWISY IBNU DAUD On December 29, 2009 at 6:37 PM

    KAH..KAH..KAH..KAH..KAH..KAH..
    Ooppss!! SOwi TerOVer..hehe
    Tp Tukar SkiT..PENYOOKOOOONG ISLAM SEJATI..

     
  2. hamba On January 2, 2010 at 10:51 PM

    wooo wooo woo... lebiih dr tokey gelak nie..