9:45 PM | Posted in
Sapa tak kenal dia??mmg dia pandai berlakon..Seme character dia bleh bawak.. sedih, jahat, superhero, klako.. Seme nangis keluar ingus kot idung bila dia blakon sedih.. Dia hanseme, banyak pitis (duit), dan macam-macam lagik.. semenya dia..
Tapi apa yg dia sumbang kat Malaysia, kat kita??apa dia bagi kat kita?? aku memang tak paham.. Kita yang bagi kat dia adalah... dok anjurkan IFFA tetiap tahun..
Dia menyumbang industri Pelancongan???? aduss.. pikirlah kalo nak bercakap tu... jangan main hentam jee... menteri tu..
#Dia tu tau ke Melaka kat mana?? aku rasa dia tak ingat pun..
#Ada ke study/data yang dia telah tingkatkan pelancongan kita??
#Kenapa tak bagi kepada Pengarah @ Penerbit filem tu..??? kan diorang yang tentukan kat mana nak buat shooting..
#Baik bagi kat pelakon filem tamil... diorg buat shooting kt sini gak!
#Letihla nak bagi anugerah.. kalo setiap orang luar buat shooting kat sini.. bagi Datuk..
Kalo filem tu macam filem Steven Spielberg boleh tahan la sket... nie filem ko gelek sana, aku gelek sini...

Kesian aku kat ulama'-ulama' di Malaysia nie.. betapa besar jasa mereka... betapa banyak keringat mereka mempertahankan agama ini dengan ilmu dan jihad mereka... siang malam.. tapi dapat apa??

lbh memalukan... dia tak datang pun untuk amik anugerah tu... "Sekarang sapa yang malu?? aku pun tumpang malu..

HAMBA: Kenapa tak bagi kat Juhi Chawla skali..?? kan dia heroin...

Category:
��

Comments

3 responses to "SYABAS BETEE!! Inspector Sahab!!!"

  1. saleha85 On October 20, 2008 at 6:34 PM

    inilah penangan hedonisme yang makin menular dalam masyarakat kite...

     
  2. Makcu On October 21, 2008 at 12:13 AM

    sapa yg malu... melakalaaa yg malu... kalo hang tuahh hidop musti dia keris2kan pd org yg pandai bag SRK dato...cittt...pooodahhh

     
  3. hamba On October 21, 2008 at 6:54 PM

    Saleha: ini bukan setakat penangan.. inilah sepakan, tamparan dan flying kick dan sbgainya....

    Makcu: betul jugak.. melakalaaa(baca mereka) yg malu knn?? kenapa aku plak yang malu...
    kalo hang tuah hidop.. bukan setakat dia yg keriskan.. Jebat sekali mai tolong..