8:23 PM | Posted in
"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. "


Minggu lepas dah seminggu aku tak bleh bukak video kat youtube... tak tau pesal ape....
bila aku klik je kat video... mesej kat atas tu kluar...

Tapi bila bila guna mozila okey je.. xde problem... aku sampai pening
Seme dh try...
dah turn on kan javascript kat internet option (security and advance tab) pun tak jalan jugak...
dah install byk kali drp
Adobe pun x jadik jugak...

For solution:

Untuk korang yang kena macam nie....
Aku recommend kat korang download latest **full** flash player
download kat sini: http://www.softwarepatch.com/internet/flash.html

cubalah... IT WORKS!!

قُلۡ هُوَ ٱللَّهُ أَحَدٌ ... (Say: He is Allah, the One!)
Category:
��

Comments

0 responses to "JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player??"